VECKANS HÄLSOINSPIRATION – PEPPA DIG ATT MÅ BRA!

Du kan själv påverka Din livsglädje och hur Du mår, allt handlar om Din inställning.  För att må bra och känna lycka i livet, är det viktigt att försöka tänka positivt även då Du möter motgångar. Det är inte alltid lätt, absolut inte, men det går att vända negativa tankar till positiva.

Njut av det goda som livet har att ge Dig, uppskatta Din kropp som är fantastisk och fungerar istället för att hitta fel på den. Krama Dina barn och Din partner, för visst är det härlig att Du har dem i Ditt liv! Klanka inte ner på Dig själv för att Du inte orkade köra hela gympapasset – tänk vad bra att Du gick och tränade, istället för att stanna hemma i soffan!

Jag skulle vilja påstå att man kan påverka mycket med sin mentala inställning, både i vardagen hemma och på jobbet och i Din träning. Bara genom att ändra sitt tankesätt och försöka tänka positivt, så kommer Du kunna ta motgångar på ett nytt sätt.

Och Du…..möter Dina medmänniskor med ett leende, visst får Du ofta ett leende tillbaka? Det är grymt inspirerande att göra någon glad! =)

//Anna, Blekinge Idrottshälsa

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.