Här träffar Du en engagerad sjukgymnast med särskild kompetens och erfarenhet för Dig med idrottsskador och smärtproblematik.

Nyheter

Akupunktur för gravida eller för Dig med bäckenproblem

Har Du problem med rygg- och bäckensmärta under eller efter graviditet? Det finns hjälp att få hos Blekinge Idrottshälsa!

Jag har särskild utbildning och kompetens för akupunktur för Dig som är gravid och har bäckenrelaterade besvär.

Tag kontakt med Anna för mer information!

 

 

Välkommen på Babymassage 1/3 kl 10.00. Massage är ett fint sätt för dig att få kontakt med ditt lilla barn. Massage gör att din lilla bebis blir lugn och avslappnad, och kan även lindra kolik. Anmäl dig på 0764-252700

Lär dig massera för hemmabruk 10/3. Kanske har du någon i familjen som behöver hjälp med trötta axlar eller du kanske bara nyfiken på att lära dig att massera? Då är detta kursen för dig. Vi varvar teori och praktik, och pausar för lättare lunch. Välkommen med din anmälan senast 5/3. Obs! Anmälan är bindande.

LÖPDAG 7/4 KARLSHAMN Vill du förbättra din löpteknik? Lära dig mer om hur du kan springa utan att få ont? Vi pratar löpteknik, gör en kort löpanalys och tränar tillsammans. Nya löpare som erfarna, detta är dagen för dig som älskar att springa! Boka plats på löpdagen på 0764-252700