Kurser och utbildningar 2021

Löparlördag inriktning löpteknik och styrka(maj2021)

Kl 09.00-12.30

Välkommen till en härlig dag i löpningens tecken!Du får lära dig mer om löpteknik, vi tränar övningar tillsammans som kan förbättra ditt löpsteg. Du får även göra en kortare löpanalys som vi filmar och du får hjälp med ev korrigeringar i din löpning.

Vi avslutar dagen med att träna styrkeövningar som är bra för löpare. Tillsammans hoppas jag att vi kan göra vår löpdag till en fin träningsstund. Att få träna och må bra fysiskt är oerhört viktigt i tider som dessa! (All träning sker utomhus och anpassas efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer)

Anmälan till Anna på Blekinge Idrottshälsa 0764-252700 eller maila blekingeidrottshalsa@gmail.com Pris: 500:- (Lättare fika serveras under förmiddagen. Meddela ev specialkost / allergi)

Kommande kurser hösten 2021:

Babymassage – hösten 2020 (datum inte planerat pga Covid-19)

Kl 10.00-12.30

Välkommen på en mysig förmiddag för dig och din bebis! Kom och lär dig babymassage med massören Anna Olsson, som har flera års kunskap av att jobba med massage för små barn.

Babymassage är ett fint sätt för dig att få kontakt med ditt barn och kursen brukar vara mycket uppskattad.Varje kurs är unik och inget kurstillfälle är likadant. Det är du som deltagare och ditt barn som bestämmer tempot på dagen, vi tar paus och väntar in varandra så att alla får tid att mata/byta blöja då det behövs. På kursen finns ingen stress. Vi provar massagegreppen tillsammans i lugn och ro.

Det som är spännande med massage är alla positiva effekter som kommer med. Massage kan lindra kolik, och gör att din bebis blir lugn och avslappnad. En del kursdeltagare upplever att massagen ger deras bebis bättre sömn, och detta gäller givetvis alla små barn. Det du lär dig under denna förmiddag kan därför också vara användbart även till äldre syskon.

Alla bebisar från 1 månad och uppåt är välkomna!

På plats finns neutral babymassageolja för dig som vill använda detta och det finns handdukar. Du kommer att få ett häfte med bilder och instruktioner på massagegreppen med dig hem.

Lättare fika serveras. (meddela ev specialkost / allergi) Anmälan till Anna på Blekinge Idrottshälsa 0764-252700 eller maila blekingeidrottshalsa@gmail.com

Pris: 480:-

Massage för hemmabruk  (kommer hösten 2021)

Kl 09.00.00-12.30

Välkommen att lära dig massera för hemmabruk!

Har du länge gått och tänkt att det hade varit kul att kunna massera.? Kanske har du barn som idrottar eller en sambo med lite krämpor som behöver hjälp ibland? Eller är du ledare i en klubb där det efter match och tävling, där det ibland kan behövas lite uppmjukande  massage för ungdomarna? Då är detta kursen för dig!

Lär Dig grunderna i massage och Du kan sedan enkelt massera vänner och familj. Vi går igenom enkla massagegrepp och tekniker, riktlinjer vid massage. Vi tränar på greppen tillsammans i lugn och ro, och du kommer få med dig ett massagehäfte med alla grepp och tekniker vi igenom.

Välkommen med din anmälan senast (datum kommer)

Vänligen meddela ev allergier eller specialkost i din anmälan.

OBS! Anmälan är bindande

Pris: 980:-  (Lättare lunch ingår i kursavgiften).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.