Information angående covid-19

Blekinge Idrottshälsa följer Socialstyrelsens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Som alltid är jag tacksam om du med feber, halsont, förkylning eller hosta avbokar ditt besök. Du kan boka ny tid då du varit frisk i 48 timmar. Jag tar inte emot sjuka kunder eller kunder med förkylningssymtom. Jag arbetar givetvis inte själv om jag har förkylningssymtom.

Blekinge Idrottshälsa tvättar och spritar din behandlade sjukgymnast sina händer före och efter kundbesök. Jag använder visir om du önskar och alltid vid nära arbete med dig som kund. Behandlingsbänk och använd utrustning spritas mellan varje kund. För dig som kund finns möjlighet att tvätta dina händer med tvål och vatten, samt sprita dina händer före/efter ditt besök. Jag är mycket tacksam om du som kund tar dig tid att göra detta, med respekt för andra kunder och för mig som behandlare. Tillsammans kan vi göra Blekinge Idrottshälsa till en säker plats att besöka i dessa tider.

Om du vill, finns det möjlighet att sitta ute i friska luften och vänta på ditt bokade besök, istället för att sitta i väntrummet.

Som kund kan du välja att göra ditt besök via videosamtal om du önskar. Meddela din sjukgymnast om du önskar videosamtal. Jag gör även hembesök hos de kunder i riskgrupper som vill, och detta utan extra kostnad.

Har du några frågor eller funderingar inför ditt besök, är du alltid välkommen att ringa eller maila mig. Varmt välkommen att boka tid som vanligt på 0764-252700!

Anna Olsson, Leg. Sjukgymnast och diplomerad massör

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.