Här träffar Du en engagerad sjukgymnast med särskild kompetens och erfarenhet för Dig med idrottsskador och smärtproblematik.

               Blekinge Idrottshälsa

Välkommen till Blekinge Idrottshälsa och sjukgymnast Anna Olsson. Jag är legitimerad sjukgymnast med inriktning mot idrottsskador och smärtlindring, samt diplomerad massör och löpcoach.

Jag har lång erfarenhet av rehabilitering och skadeförebyggande träning och kunskap om hur Du som älskar träning och idrott ska träna på rätt sätt för att Din kropp ska hålla. Sedan min utbildning på Lunds universitetet har jag specialinriktat mig på rehabilitering av idrottsskador, framförallt knä- och axelskador.                                           Jag jobbar även med smärtproblematik både för idrottare och patienter med olika smärttillstånd.

Jag har jobbat med flera olika lag och föreningar; bl a Asarums IF, Linköping FC, Karlshamns simklubb, Tingsryds Konståkningsklubb, Ronneby BK, Hörvikens IF, KAIF, Karlshamns SK Triathlon och Mörrums konståkningsklubb.

Jag är själv idrottsaktiv inom triathlon och jag tränar och tävlar för Karlshamns SK Triathlon. Min bästa gren är löpning och jag brinner verkligen för att springa, och gärna längre sträckor.  Mitt personbästa på halvmaran är 1.24 och min bästa tid på marathon är 3.04.           2011 var jag 14:e svenska dam på Göteborgsvarvet på 1.26.02 och jag kom på 17:e plats i SM halvmarathon i Göteborg 2012. Min första Ironman i Kalmar gjorde jag på 11:32:58.

Träning och hälsa har alltid varit en viktig del i mitt liv, men träningen och idrotterna har växlat. Genom åren har jag varit aktiv inom bl a basket, handboll, ridning, friidrott, simning, cykling, gymnastik och löpning. Förutom att driva Blekinge Idrottshälsa arbetar jag som instruktör och håller i spinningklasser på Actic.

Min vision med Blekinge Idrottshälsa är att minska risken för idrottsskador. Jag brinner för att sprida budskapet till ungdomar och idrottsaktiva om hur man håller sig skadefri. Jag tycker att alla idrottsskador är onödiga skador och med rätt träning kan vi tillsammans minska idrottsskadorna! Jag kommer gärna ut och håller i föreläsningar eller håller inspirationspass för Din klubb eller förening, hör av Dig så ordnar vi något som passar Er.

Det finns många sätt för föreningar att finansiera förläsningar och träningskonsultation hos mig, ta kontakt med mig så kan jag tipsa om hur just Din förening kan få ekonomiskt stöd för att anlita mig!