Babymassage

Babymassage kommer hösten-2020                             (Datum inte planerat pga Covid -19)

Babymassagen ger dig och ditt barn en fin stund tillsammans.  Närhet och beröring är otroligt viktigt för små bebisar och det sätt att kommunicera som Din bebis känner bäst.

Babymassage har många olika positiva effekter, vid beröring frisätts kroppens egna må-bra-hormoner – bl a oxytocin.  Detta ger avslappnade muskler, ger ditt barn en förbättrad djupsömn och en ökad kroppskännedom. Framför allt så är det många bebisar som har problem med kolik, som får mindre smärta och får lättare att slappna av massage.

Du får lära dig flera olika massagetekniker, för att hitta vad du och din bebis tycker bäst om och mår bra av. Varje kurs är unik och inget kurstillfälle är likadant. 

Det är du som deltagare och ditt barn som bestämmer tempot på dagen, vi tar paus och väntar in varandra så att alla får tid att mata/byta blöja då det behövs. På kursen finns ingen stress. Vi provar massagegreppen tillsammans i lugn och ro.  Tillsammans på kursen kan vi också lära oss av varandra och ha utbyte av varandras erfarenheter.

Alla bebisar från 1 månad och uppåt är välkomna!

På plats finns neutral massageolja för dig som vill använda detta och det finns rena handdukar till din bebis. Du kommer att få ett häfte med bilder och instruktioner på massagegreppen med dig hem.
Lättare fika serveras. (meddela ev specialkost / allergi)

Pris: 480:-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.