Träningskonsultation – individuell eller för laget/klubben

Individuell träningskonsultation

Känner Du att Du vill satsa på Din hälsa och leva ett friskare liv? Vill Du ha hjälp med träningen? Komma igång eller komma vidare? Har Du bestämt Dig för att ta Din träning ett steg längre och är beredd att träna mer för att nå upp till Din fulla potential? Du har målet och Blekinge idrottshälsa har verktygen! Boka en individuell träningskonsultation. Elit som motionär.

Blekinge idrottshälsa erbjuder individuella bedömningar och specialanpassade träningsupplägg för just Dig och Dina mål. Vi gör en noggrann bedömning av Din styrka, rörlighet, balans och koordination och utformar ett träningsprogram för att just Du ska må bättre, bli bättre och minska Din skaderisk. Du tränar på egen hand efter Ditt program eller om Du önskar kan Du träna med stöttning av sjukgymnast vid träningspassen. Uppföljning sker efter dina behov och ny analys görs för att se hur Du förbättrats.

Träningskonsultation för laget, föreningen eller klubben

Har Ditt lag, team eller klubb bestämt Er för att nu ska Ni slå alla konkurrenter i serien? Eller har Ni fått nog av att alla i laget är småskadade hela tiden och vill satsa på en skadefri säsong? Vill ni ha hjälp med rehab-träning för hela laget eller individuella spelare/idrottare i klubben? Då ska ni boka träningskonsultation för föreningen! Ni har målen och visionerna, Blekinge idrottshälsa ger Er möjligheten att nå dit Ni vill!

Blekinge idrottshälsas sjukgymnast kommer till Din förening och träffar Er på plats i Era lokaler. Idrottarna får enskild bedömning och upplägg av specialanpassat träningsprogram. Ni kan också välja att få ett specialanpassat träningsupplägg hela laget, föreningen, teamet, klubben som är grundat på Era gemensamma behov. Eller varför inte både individuellt träningsupplägg och ett gemensamt träningsprogram?

Laget tränar efter genomgång på egen hand efter programmet, men Ni kan också få stöttning av sjukgymnast vid träningspass. Uppföljning görs efter några månader för att se hur träningen fungerat och hur idrottarna förbättrats. En gemensam föreläsning görs med gruppen/laget/teamet innan Ni får Era specialutformade träningsupplägg. På denna föreläsning får Ni veta vad som är just Era styrkor och svagheter i laget och Ni får presenterat hur träningsupplägget kommer utformas.

 

Comments are closed.