Här träffar Du en engagerad sjukgymnast med särskild kompetens och erfarenhet för Dig med idrottsskador och smärtproblematik.

                         Blekinge Idrottshälsa

Jag heter Anna Olsson, är legitimerad sjukgymnast med inriktning mot idrottsskador och smärtlindring.

Jag har lång erfarenhet av rehabilitering och skadeförebyggande träning, och kunskap om hur Du som älskar träning och sport ska träna på rätt sätt för att Din kropp ska hålla. Sedan min utbildning på Lunds universitetet har jag specialintresse för rehabilitering och idrottsskador, framförallt knä- och axelskador. Jag jobbar också mycket med smärtproblematik både för idrottare och patienter med olika smärttillstånd. Jag har jobbat och jobbar med flera olika lag och föreningar; bl a Asarums IF, Linköping FC, Karlshamns simklubb, Tingsryds Konståkningsklubb, Ronneby BK, Hörvikens IF, KAIF.och Mörrums konståkningsklubb.

Jag är själv idrottsaktiv som triahtlet och jag tränar och tävlar för Karlshamns SK Triathlon. Under 2011 var jag 14:e svenska dam på Göteborgsvarvet på 1.26.02, sprang marathon på 3.04, gjorde Tjörn 1/2 Ironman på 5.17. Under 2012 har jag sprungit halvmaran på 1.24, och kom på 17:e plats i SM halvmarathon i Göteborg, vann kustmaran på 3:08:08 och gjorde min första Ironman i Kalmar på 11:32:58.

Träning och hälsa har alltid varit en viktig del i mitt liv, men träningen och idrotterna har växlat. Genom åren har jag varit aktiv inom bl a basket, handboll, ridning, friidrott, simning, cykling, gymnastik och löpning. Förutom att driva Blekinge Idrottshälsa arbetar jag som instruktör och håller i klasser som spinning, core, lift it och cirkelträning.

Min vision med Blekinge Idrottshälsa är att minska risken för idrottsskador. Jag brinner för att sprida budskapet till ungdomar och idrottsaktiva om hur man håller sig skadefri. Jag tycker att alla idrottsskador är onödiga skador och med rätt träning kan vi tillsammans minska idrottsskadorna! Jag kommer gärna ut och håller i föreläsningar eller håller inspirationspass för Din klubb eller förening, hör av Dig så ordnar vi något som passar Er.

Det finns många sätt för föreningar att finansiera förläsningar och träningskonsultation hos mig, ta kontakt med mig så kan jag tipsa om hur just Din förening kan få ekonomiskt stöd för att anlita mig!