VECKANS HÄLSOINSPIRATION: Prova på triathlon!

Hösten 2010 övertalade mina (blivande)klubbkompisar och min sambo mig att göra något som jag sagt att jag ALDRIG skulle göra, nämligen prova triathlon. En minitriathlon i Långasjön/Asarum.
Visst var jag lite nervös då jag stod där på stranden…men det var en fantastiskt vacker höstdag med strålande solsken och över 20 grader varmt, så det fanns inget att klaga på.

Att simma har väl direkt aldrig varit min grej, men cykla kunde jag för jag cyklar ju till jobbet varje dag och kör spinning…och springa, okej då, det visste jag ju att jag kunde.

Så, starten gick och vi hoppade i och simmade ut en liten bit i sjön, ut runt bojarna och sen upp ur vattnet och vidare till cyklarna. Snabbt hoppade jag upp på min damcykel och iväg. Jag trampade på allt jag kunde, för tävlingsmänniska är jag ju…Det var härlig fartvind i solskenet och folk som hejade….”Hm, det här var ju kul!” tänkte jag och sen var det dags för en liten nätt löptur vid sjön och sen, japp sen var det klart! Min första triathlon och jag var såld! ”Nu ska jag lära mig simma!” sa jag och så blev det, fast det tog lite tid….I augusti i år gjorde jag min första Ironman och det var samma härliga känsla som första gången, fast lite, lite mäktigare såklart…..

Om Du känner som jag gjorde för två år sedan, tveka inte! Samla ihop ett gäng kollegor och prova tillsammans, utmana Din kompis eller kanske bara Dig själv att prova! Det behöver inte vara blodsmak i munnen, passa på att ha roligt och njut av den vackra naturen i Långasjön och den härliga känslan av att prova på något nytt!
Anmälan gör Du på via hemsidan: http://www3.idrottonline.se/KarlshamnsSK-Triathlon/

Följande klasser finns:
Pojk / flick: Simning 100 m, Cykling 5 km, Löpning 1,25 km
Mini: Simning 350 m, Cykling 9,5 km, Löpning 2,5 km
Sprint: Simning 750 m, Cykling 20 km, Löpning 5 km

Välkommen den 8 September till Långasjön/Asarum!! Det kommer bli en av de roligaste dagarna i Ditt liv och vem vet, Du kanske blir ”biten” som jag! =)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.